Sidebar

16
di, aug

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vorig artikel

077 Venlo Sport - De hockeyclubs VHC, THC en HCB hebben vrijdagavond tijdens een bijzondere Algemene Ledenvergadering een positief besluit genomen over een fusie van de drie Venlose clubs. Hiermee is de hockeyfusie voor Hockeyclub Delta Venlo een feit.

 De gemeente Venlo feliciteert de nieuwe hockeyclub met de fusie en wil de bestuursleden en de betrokken vrijwilligers complimenteren met deze belangrijke mijlpaal. Hun inzet en enthousiasme heeft deze fusie mogelijk gemaakt.

“De hockeyfusie is een mooi resultaat en heeft nadrukkelijk een raakvlak met de Venlo.fit sportvisie en sportaccommodatievisie,” zegt wethouder Alexander Vervoort (Sport). “Hierbij is het streven van de gemeente Venlo om sterke, vitale en toekomstbestendige sportverenigingen te realiseren die hun sportieve en maatschappelijke functie optimaal benutten. Met deze fusie speelt de nieuwe hockeyclub hier zeer goed op in en gaat de club als één sterke vitale vereniging de toekomst in.” 

Nu de leden ‘groen licht’ hebben gegeven voor de hockeyfusie wordt sportpark Vrijenbroek aangepast. De gemeente zorgt voor uitbreiding van de parkeerplaats en de voorbereiding en realisatie van de twee extra hockeyvelden gaan nu een volgende fase in. Naast de drie bestaande velden op sportpark Vrijenbroek komt het vierde veld te liggen op de plek van het huidige beachvolleybalveld, dat verplaatst wordt. Ook het vijfde veld wordt in procedure gebracht en moet zo spoedig mogelijk worden aangelegd. Tot die tijd gaat de fusieclub ook nog gebruik maken van de bestaande accommodatie van HCB op sportpark Maassenhof in Blerick.

Beheerders gezocht banner