Sidebar

03
za, dec

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

077 Venlo Duurzaamheid - Gemeente Venlo start samen met Duurzaam Bouwloket en vakkundige isolatiebedrijven in de regio een gezamenlijke inkoop voor woningisolatie voor woningeigenaren. Door samen in te kopen kan er goedkoper worden geïsoleerd. Wij nodigen u uit voor een online informatieavond waar wij u meer vertellen over de inkoopactie, het isoleren van uw woning en de subsidieregelingen. 

Waarom een isolatieactie?
De besparing op de energiekosten zijn aanzienlijk hoger dan het rendement van de rente die u krijgt op uw spaargeld. Ook zorgt het isoleren van uw woning voor een waardevaste woning en draagt u bij aan een schoner milieu en een duurzaam morgen. Kortom, vriendelijk voor het milieu én voor uw portemonnee. Daarbij is nu hét moment om energie te besparen, want de energieprijzen gaan fors stijgen.

Collectieve inkoopactie woningisolatie = scherpe prijs
Een collectief van vakkundige regionale isolatiebedrijven biedt u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie tegen een zeer gunstige prijs. Zij komen geheel vrijblijvend en gratis langs voor het maken van een offerte. Hiervoor kunt u zich tot vrijdag 14 januari 2022 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/venlo-isoleert. Het Duurzaam Bouwloket heeft in opdracht van de gemeente Venlo deze bedrijven getoetst op de prijs en kwaliteit.

Online informatieavond
We nodigen u van harte uit om op maandag 8 november of dinsdag 16 november van 19.30 - 20.30 uur deel te nemen aan de online informatieavond. Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft u advies over isolatiemogelijkheden, materialen, subsidie en financiering. Inschrijven kan via www.duurzaambouwloket.nl/venlo-isoleert.

Meer informatie of vragen?
Voor vragen over de inkoopactie of het webinar kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 072 - 743 39 56. U kunt ook alvast een kijkje nemen op de website www.duurzaambouwloket.nl. Daar vindt u meer informatie om uw woning te verduurzamen.

Beheerders gezocht banner