Sidebar

03
za, dec

077 Venlo Duurzaamheid - In de gemeente Venlo is bij diverse bomen de roetschorsziekte aangetroffen. Deze ziekte komt met name voor bij de esdoorn. De bomen worden door de schimmel aangetast. Daarnaast kan de roetschorsschimmel risico’s met zich meebrengen voor de volksgezondheid. Het is daarom noodzakelijk om de zieke bomen te verwijderen. 

Lees meer: Verwijdering van roetschorsbomen in Venlo

077 Venlo Duurzaamheid - Gemeente Venlo start samen met Duurzaam Bouwloket en vakkundige isolatiebedrijven in de regio een gezamenlijke inkoop voor woningisolatie voor woningeigenaren. Door samen in te kopen kan er goedkoper worden geïsoleerd. Wij nodigen u uit voor een online informatieavond waar wij u meer vertellen over de inkoopactie, het isoleren van uw woning en de subsidieregelingen. 

Lees meer: Inkoopactie woningisolatie

077 Evenementen, Economie & Duurzaamheid - Het Venlose Zomerparkfeest is dit jaar voor het eerst ‘Living lab’ van Innofest dat startups de kans geeft om innovatieve, duurzame oplossingen te testen in zogenoemde living labs.

Lees meer: Vier Limburgse bedrijven testen producten op Zomerparkfeest Venlo

077 Venlo Opleiding - Met het oog op Venlo heet vanaf nu Venlo Vertelt. Ons gemeentelijk televisieprogramma is namelijk in een nieuw jasje gestoken. We maken portretten van inwoners die te maken hebben met een project vanuit de gemeente Venlo.

Lees meer: Venlo Vertelt – Studenten in Venlo (met video)

077 Venlo Economie & Duurzaamheid - Het nieuwe Venlo Convention Bureau wil meer congressen en zakelijke bijeenkomsten naar de regio Venlo halen. Volgens de initiatiefnemers liggen er veel kansen voor de regio, vooral op het gebied van agro & food, logistiek, de maakindustrie en toerisme.

Lees meer: Meer congressen naar Venlo

Beheerders gezocht banner